Internetska trgovina Stanno za rukomet


Stanno je timski sportski brand u rukometu i uvjerava vrlo širokom paletom rukometnih proizvoda. Članci se kreću od dresova, hlača i trenirki do vratarske i sudačke odjeće do dodataka poput boca, štitnika ili torbi.

Proizvođač sportske opreme Stanno tvrdio je da je presudan, pouzdan i prirodan dio opreme svakog sportaša. Stanno opravdava ovu tvrdnju usredotočujući se na sportaša u svakom razvoju proizvoda. Otkako je tvrtka osnovana 1990. godine, tvrtka je rasla i prije svega se zalaže za visoku kvalitetu po fer cijenama.


Što ima od Stanno na handballdirekt.hr?


U našoj internetskoj trgovini pronaći ćete sve od Stanna što vam je potrebno za igranje rukometa. U našoj prodavaonici postoji velik asortiman Stanna, od dresova, majica i kapuljača, torbi i dodataka do čarapa. U prigodama poput Uskrsa i Božića odabrani proizvodi sniženi su na našem prodajnom području. Ovdje možete pronaći preostale zalihe ili "stare" boje tijekom cijele godine po posebnoj cijeni.

 

Poznajete li Stanno?


Čak i ako Stanno nije jedan od velikih velikih igrača u industriji sportske robe i ne može se izjednačiti s Nikeom ili adidasom, Stanno više nije stranac u rukometu. Nizozemska marka etablirala se na polju timskih sportova i želi biti pouzdan i prirodan dio opreme svakog sportaša. Stanno najviše impresionira svojom visokom kvalitetom i razmjerno niskom cijenom. U odbojci Stanno je dobavljač Njemačkog odbojkaškog saveza od 2014. godine i uvjereni smo da će Stanno u budućnosti igrati glavnu ulogu u rukometu.

 

Set dresova Stanno za vaš tim?


Dresove ili trenirke za cijelu momčad ili klub možete naručiti pomoću našeg timskog sportskog oblika. Budući da timski sportski poredak obično uključuje veće količine, razvili smo posebne uvjete za vas i vašu momčad. Sve uvjete i usluge za opremu tima možete pročitati u konceptu našeg timskog partnera.

 

Kontakt i savjeti


Imate li pitanja o proizvodu Stanno, vašoj narudžbi ili biste željeli savjet za rukomet? - Tada se obratite našoj korisničkoj podršci. Možete nas kontaktirati telefonom i e-poštom. Što se tiče timskih narudžbi, naši stručnjaci iz odjela za timske sportove pravi su kontakt za vas. Radujemo se vašem zahtjevu!