Pravo na raskid Ugovora

 

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda.

 

Sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom.  

 

Da bi ste ostvarili pravo na raskid ovog Ugovora molimo Vas da nas o tome prije isteka roka obavijestite putem pošte ili elektroničke pošte nedvosmislenom izjavom na [email protected].

 

Za raskid Ugovora možete korisititi i standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora koji možete preuzeti na ovom linku 

 

Robu ste dužni poslati ili osobno dostaviti bez odgađanja na našu adresu: Sportdirekt d.o.o. Tratinska 28, 10 000 Zagreb, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora. 

 

Prema Zakonu o zaštiti potrošača dužni ste sami snositi troškove povrata proizvoda ako koristite svoje pravo na jednostrani raskid Ugovora. Ukoliko jednstrano raskinete Ugovor, bez odgađanja izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, a najkasnije u roku 14 dana od raskida Ugovora.

 

Povrat novca biti će izvršen na isti način na koji ste izvršili uplatu.

 

Novac možemo vratiti tek nakon što smo primili vraćenu robu.