Internetska rukometna trgovina za djecu


Igranje rukometa je zabavno, o tome nema sumnje! I dvostruko više uz odgovarajuću opremu. Jer s pravim rukometnim treningom za djecu, male dječje ruke uvode se u hvatanje i bacanje. Tu su i izvrsne rukometne tenisice za djecu! S dječjim modelima TOP marki ništa ne stoji na putu trčanju i skakanju!

Naravno, u svom asortimanu imamo i dresove i trenirke. Dakle, ako tražite novi komplet za dječje i omladinske timove, došli ste na pravo mjesto. Samo stupite u kontakt s našim  sportskim stručnjacima i rado ćemo vam pomoći!

Je li HandballRASPRODAJA također za djecu? - Da, naravno! Dječju odjeću i obuću od prošle sezone možete kupiti u našoj PRODAJI super jeftino! Pogledaj.


Što djeci treba za rukomet?


Čak bi se i djeca trebala baviti rukometom, a to najbolje uspijeva s odgovarajućom opremom. Kako biste mogli dobiti pregled onoga što nudimo na handballdirekt.hr, za vas smo sastavili pregled:

Rukometne tenisice- Sve poznate sportske marke u rukometu kao što su Asics, Mizuno, Kempa, Hummel, adidas ili Salming u svom asortimanu imaju i dječje rukometne tenisice.

Sportska odjeća - Savršena oprema za vaš prvi rukometni trening. Naša sportska odjeća je naravno dostupna i u dječjim veličinama.

Rukometne lopte - Ovdje ćete pronaći rukometne lopte svih veličina, boja i marki, kao i mekane rukometne lopte za najmanje rukometaše.

Dresovi - ovdje su sažeti rukometni dresovi svih proizvođača. Dječji dresovi su kvalitetni, ali i jeftini.

Trenirke- Uvjerite se u našu raznolikost trenirki i hoodica za djecu.

Jogging hlače - udobne dječje jogging hlače neophodne su za skakanje i trčanje na treningu.

Prodaja - U prodajnom dijelu u određenim prigodama postoje sjajne akcije i popusti. Ali ovdje možete pronaći i preostale zalihe tijekom cijele godine. Budući da se proizvodi mijenjaju, savjetujemo vam da redovito navratite ovdje.


Što još možete kupiti na Handballdirekt.hr?


Uz sportsku odjeću i rukometne cipele za djecu, u našoj ćete trgovini pronaći i dodatke, navijačku robu i klupske kolekcije. Torbe i naprtnjače, kao i štitnici i zavoji ili trake i dodaci za trening pripadaju priboru svakog rukometaša. U našoj trgovini možete pronaći i sudačku opremu ili poklon bonove.

 

Kontakt i savjeti


Imate li pitanja o proizvodu, narudžbi ili biste željeli savjet za rukomet? - Tada se obratite našoj korisničkoj podršci. Možete nas kontaktirati telefonom i e-poštom. Što se tiče timskih narudžbi, naši stručnjaci iz odjela za timske sportove pravi su kontakt za vas. Radujemo se vašem zahtjevu!