Ne odgovara Vam veličina naručenog proizvoda ili želite neki drugi model? 

 

Nema probema!

 

 

Ukoliko Vam naručeni proizvod iz bilo kojeg razloga ne odgovara, molimo Vas da nas sa Vašim brojem narudzbe obavijestite mailom na [email protected] ako ga želite zamjeniti.

 

Svakako navedite broj narudzbe i za koju veličinu ili model želite zamjeniti naručeni proizvod sa točnom šifrom proizvoda. 

 

Ukoliko je proizvod u veličini koju želite dostupan, potvrditi ćemo Vam zamjenu i u kojem roku možete očekivati novi paket. 

 

Povratni paket predajte dostavljaču prilikom dostave novog paketa.

 

Dostavljač će imati pripremljenu povratnu adresnicu, a Vas molimo da proizvod zapakirate na način na koji je dostavljen kako povratna adresnica ne bi bila zaljepljena na orginalnu kutiju proizvoda i kako se orginalna ambalaža ne bi oštetila.

 

Troškovi zamjene u oba smjera iznose ukupno 5,30€ (40kn).

 

Proizvod je potrebno vratiti u orginalnoj ambalaži, neoštećen i bez tragova korištenja. 

Zadržavamo pravo naplate troškova ukoliko je prilikom povrata orginalna kutija proizvoda oštećena jer nije ispravno zapakirana ili je na orginalnu kutiju proizvoda zaljepljena adresnica.

 

Također, zamjenu je moguće napraviti na način da artikle koji Vam ne odgovaraju vratite na našu adresu, a odgovarajuće artikle napravite u novoj narudžbi.

Po primitku artiklala koje vraćate biti će Vam vraćen iznos koji ste za njih uplatiti, a novu narudžbu plaćate prema izabranoj opciji plaćanja.