Rukometna internetska trgovina za muškarce


Handballdirekt je rukometna internetska trgovina za prave rukometaše! Naše visokokvalitetne rukometne tenisice i robusna sportska odjeća vrhunskih marki dizajnirane su za jake dvoboje i brze kontre! Od rukometnih lopti u svim veličinama, preko sportskih torbi i ruksaka, pa sve do rukometne smole, u našoj internetskoj trgovini možete pronaći sve za rukomtaše. I to danonoćno!

Uz najnovije modele tenisica i najmoderniju odjeću za rukometaše, u ponudi imamo i snižene artikle. U našoj velikoj rukometnoj AKCIJI pronaći ćete  popust na aktualnu robu, te na rukometne artikle iz prošle sezone i sjajne cijene za preostale artikle. Stoga pogledajte i jednostavno naručite sve što vam treba od rukometnih stručnjaka putem interneta!


Što nudimo za prave muškarce?


Jeste li potpuni početnik ili potpuni profesionalac? Iskreno govoreći, zapravo nas nije briga jer ćete na handballdirekt.hr pronaći pravu rukometnu opremu kao početnik i profesionalac. Za bolji pregled ovdje smo saželi muški asortiman:

Rukometne tenisice - Nudimo sve uobičajene rukometne marke kao što su Asics, Mizuno, Kempa, Hummel, adidas ili Salming. Muške i unisex modele možete pronaći u svim uobičajenim muškim veličinama.

Sportska odjeća - Ako tražite nove muške dresove, kratke hlačice ili čarape, svakako biste trebali navratiti ovdje. Imamo velik izbor marki i uvijek imamo najnovije kolekcije u svom asortimanu.

Rukometne lopte - Ovdje možete pronaći rukometne lopte svih veličina, boja i marki. Bez obzira na dob, za svakog muškarca postoji prava lopta.

Funkcionalna odjeća - Ovdje možete pronaći sve potrebno za treninge i utakmice te izabrati željenu boju dresova svih proizvođača.

Hoodies - Uvjerite se u našu raznolikost majica, majica sa kapuljačom i trenirki za muškarce

Jogging hlače - trebaju li biti udobne, elegantne ili funkcionalne? Bez obzira što vam treba, ovdje ćete pronaći prave hlače za trening i trčanje.

Prodaja - U prodajnom dijelu u određenim prigodama postoje sjajne akcije i popusti. Ali ovdje možete pronaći i preostale zalihe tijekom cijele godine. Budući da se proizvodi mijenjaju, savjetujemo vam da redovito navratite ovdje.


Što još možete kupiti na Handballdirekt.hr?


Uz odjeću i rukometne tenisice, kao osnovu vaše opreme, u našoj ćete trgovini naći i dodatke, navijačku robu i klupske kolekcije. Uz torbe i ruksake, dodaci uključuju i štitnike i steznike, trake, dodatke za trening poput pumpe za loptu, sudačkih dodataka i bonova.

 

Mogu li naručiti opremu za svoj tim?


Sa zadovoljstvom! Opremljenost rukometnih timova i klubova vidimo kao vrlo važan dio našeg poslovanja. To smo spojili u koncept našeg timskog partnera kako biste unaprijed mogli dobiti pregled naših uvjeta i usluga. Ako ste se odlučili za nas, predajete svoj zahtjev za timsku narudžbu pomoću našeg obrasca za tim. Završnu obradu tekstila ili torbi s logotipom kluba, inicijalima ili brojem lako je izvršiti putem naše vlastite tiskare.

 

Kontakt i savjeti


Imate li pitanja o proizvodu, narudžbi ili biste željeli savjet za rukomet? - Tada se obratite našoj korisničkoj podršci. Možete nas kontaktirati telefonom i e-poštom. Što se tiče timskih narudžbi, naši stručnjaci iz odjela za timske sportove pravi su kontakt za vas. Radujemo se vašem zahtjevu!