Rukometna internetska trgovina za muškarce


Handballdirekt je rukometna internetska trgovina za prave muškarce! Naše visokokvalitetne rukometne cipele i robusna sportska odjeća vrhunskih marki dizajnirane su za teške dvoboje i brze kontre! Od rukometnih lopti u svim veličinama, preko sportskih torbi i ruksaka, pa sve do rukometne smole, u našoj internetskoj trgovini možete pronaći sve za rukometne muškarce. I to danonoćno!

Uz najnovije modele cipela i novu mušku modu za rukometaše, u ponudi imamo i snižene artikle. U našoj velikoj rukometnoj AKCIJI pronaći ćete akcije s popustom na trenutnu robu, postotke na rukometne artikle iz prošle sezone i sjajne cijene za preostale artikle. Stoga pogledajte i jednostavno naručite svoj rukometni pribor od stručnjaka putem interneta!


Što postoje za prave muškarce?


Jeste li potpuni početnik ili potpuni profesionalac? Iskreno govoreći, zapravo nas nije briga jer ćete na handballdirekt.hr pronaći pravu rukometnu opremu kao početnik i profesionalac. Za bolji pregled ovdje smo saželi muški asortiman:

Rukometne cipele - Nosimo sve uobičajene rukometne marke kao što su Asics, Mizuno, Kempa, Hummel, adidas ili Salming. Muške i uniseks modele možete pronaći u svim uobičajenim muškim veličinama.

Sportska odjeća - Ako tražite nove muške dresove, kratke hlače ili čarape, svakako biste trebali navratiti ovdje. Imamo velik izbor marki i uvijek imamo najnovije kolekcije u svom asortimanu.

Rukometne lopte - Ovdje možete pronaći rukometne lopte svih veličina, boja i marki. Bez obzira jesu li mladi ili muškarci, za svakog muškarca postoji prava lopta.

Funkcionalna odjeća - Ovdje ne bi trebalo nedostajati bilo koji dan treninga ili igre, ovdje su sažete sve uobičajene boje dresova svih proizvođača.

Hoodies - Uvjerite se u našu raznolikost majica, dukseva i trenirki za muškarce

Jogging hlače - trebaju li biti udobne, elegantne ili funkcionalne? Bez obzira što vam treba, ovdje ćete pronaći prave hlače za trening i trčanje.

Prodaja - U prodajnom dijelu u određenim prigodama postoje sjajne akcije i popusti. Ali ovdje možete pronaći i preostale zalihe tijekom cijele godine. Budući da se proizvodi mijenjaju, savjetujemo vam da redovito navratite ovdje.


Što još možete kupiti na Handballdirekt.hr?


Uz odjeću i rukometne cipele, kao osnovu vaše opreme, u našoj ćete trgovini naći i dodatke, navijačku robu i klupske kolekcije. Uz torbe i naprtnjače, dodaci uključuju i štitnike i zavoje, trake, dodatke za trening poput loptastih pumpi, sudački dodaci i bonovi.

 

Mogu li naručiti opremu za svoj tim?


Sa zadovoljstvom! Opremljenost rukometnih momčadi i klubova vidimo kao vrlo važan dio našeg poslovanja i poseban naglasak stavljamo na nesmetane procese. To smo spojili u koncept našeg timskog partnera kako biste unaprijed mogli dobiti pregled naših uvjeta i usluga. Ako ste se odlučili za nas, predajete svoj zahtjev za timsku narudžbu pomoću našeg obrasca za tim. Završnu obradu tekstila ili torbi s logotipom kluba, inicijalima ili brojem lako je izvršiti putem naše vlastite tiskare.

 

Kontakt i savjeti


Imate li pitanja o proizvodu, narudžbi ili biste željeli savjet za rukomet? - Tada se obratite našoj korisničkoj podršci. Možete nas kontaktirati telefonom i e-poštom. Što se tiče timskih narudžbi, naši stručnjaci iz odjela za timske sportove pravi su kontakt za vas. Radujemo se vašem zahtjevu!