Odaberite rukometnu online trgovinu


Danski brend Select osnovao je 1947. godine Eigil Nielsen, a marka DERBYSTAR distribuira ga od 2014. godine. Select je prvu nogometnu loptu razvio 1962. godine, a prvi rukomet s 32 terena 1972. godine. 2005. ručne lopte Select prvi su put dobile pečat kvalitete IHF Approve. Lopte se tako mogu koristiti na državnim prvenstvima i drugim službenim natjecanjima u režiji IHF-a. 2016. godine Select će također postati službeni dobavljač lopti EHF-a, Europske rukometne federacije.

S MAXI Gripom, Select je na tržište rukometa donio prvu "samoljepljivu loptu". Osim velikog izbora rukometnih lopti, u handballdirektu možete kupiti i rukometno funkcionalno donje rublje, sportske zavoje i štitnike, rukometnu odjeću i smole!


Odaberite u rukometu


Proizvođača sportske opreme Select izvorno je osnovao danski nacionalni nogometaš Eigil Nielsen. Njemački specijalist za lopte Derbystar i Select pripadaju zajedno od 2014. godine, a Derbystar ih distribuira širom Njemačke. Select je bio i ostao jedan od vodećih proizvođača ručno ušivenih kuglica.

 

Proizvodi tvrtke Handballdirekt


Pri odabiru proizvoda iz Select-a prvenstveno smo se specijalizirali za kuglice. Ipak, na handballdirekt ćete pronaći izbor kapuljača, majica, trening hlača, trenirki i čarapa.

 

Odaberite rukometne lopte


Rukometna marka Select posebno je poznata po velikom izboru rukometnih lopti. Uz službene turnirske lopte i loptice za trening, Select je lansirao i prvi "samoljepljivi" rukomet, Select MAXI GRIP.

Dječje rukometne lopte veličine 00 i 0
Rukometne veličine 1
Velike rukometne lopte 2
Veličine rukometnih lopti 3


Kontakt i savjeti


Imate li pitanja o Select proizvodu, vašoj narudžbi ili biste željeli savjet za rukomet? - Tada se obratite našoj korisničkoj podršci. Možete nas kontaktirati telefonom i e-poštom. Što se tiče timskih narudžbi, naši stručnjaci iz odjela za timske sportove pravi su kontakt za vas. Radujemo se vašem zahtjevu!