Internetska trgovina Salming rukomet


Još uvijek prilično mladu rukometnu marku Salming osnovao je 2001. švedski hokejaš Börje Salming. Salming nudi široku paletu proizvoda za hokej, rukomet i trčanje. Rukometne tenisice tvrtke Salming odlikuju se posebno visokom kvalitetom i kombiniraju lakoću i stabilnost!

Uz popularne modele rukometnih tenisica, Salming nudi i široku paletu dresova i kratkih hlačica za igrače, trenere i suce! U Handballdirektu sada lako možete kupiti rukometne tenisice, sportsku odjeću i opremu za trening i razonodu putem interneta koju dostavljamo u vaš dom.


Salming - vodeći u rukometu


Proizvođač Salming, između ostalog, specijalizirao se za rukomet, a svoje proizvode proizvodi prema zahtjevima vrhunskih sportaša. Posebno su rukometne tenisice Salmingova specijalnost. Visoki tehnički standard tenisica omogućuje im određivanje tržišta i mijenja imidž marke u jednog od najinovativnijih proizvođača. Uz to, postoji i njihova dobra suradnja sa sportskim velikanima poput rukometne legende Magnusa Wislandera. To ne samo da pomaže povećati svijest o brandu, već pomaže i Salmingu da optimizira svoje proizvode za timski sport.

 

Što mogu kupiti?


Iako su Salming rukometne tenisice još uvijek relativno nove, švedska marka ima veliko iskustvo u proizvodnji istih. Salming rukometne tenisice izuzetno su lagane, vrlo dobre stabilnosti i atraktivnog dizajna. Uz tehnički napredne rukometne tenisice, u našem Salming asortimanu naći ćete i odjeću i ostale dodatke. Pravi ljubitelji švedskog sportskog brenda mogu se od glave do pete dotjerati Salmingovim proizvodima. Želimo vam puno zabave tijekom kupovine!

 

Kontakt i savjeti


Imate li pitanja o Salming proizvodu, vašoj narudžbi ili biste željeli savjet za rukomet? - Tada se obratite našoj korisničkoj podršci. Možete nas kontaktirati telefonom i e-poštom. Što se tiče timskih narudžbi, naši stručnjaci iz odjela za timske sportove pravi su kontakt za vas. Radujemo se vašem zahtjevu!