Internetska trgovina Salming rukomet


Još uvijek prilično mladu rukometnu marku Salming osnovao je 2001. švedski hokejaš Börje Salming. Salming nudi široku paletu proizvoda za hokej, rukomet i trčanje. Rukometne cipele tvrtke Salming odlikuju se posebno visokom kvalitetom i kombiniraju lakoću i stabilnost!

Uz popularne modele rukometnih cipela, Salming nudi i široku paletu dresova i kratkih hlača za igrače, trenere i suce! U Handballdirektu sada lako možete kupiti rukometne cipele, sportsku odjeću i pribor za trening i razonodu putem interneta i prikladno ih dostaviti vašem domu.


Salming - vodeća u rukometu


Proizvođač Salming, između ostalog, specijalizirao se za rukomet, a svoje proizvode proizvodi prema zahtjevima vrhunskih sportaša. Posebno su rukometne cipele Salmingova specijalnost. Visoki tehnički standard cipela omogućuje im određivanje tržišta i mijenja imidž marke s vrha iznutra u jednog od najinovativnijih proizvođača. Uz to, postoji i njihova dobra suradnja sa sportskim velikanima poput rukometne legende Magnusa Wislandera. To ne samo da pomaže povećati svijest o brandu, već pomaže i Salmingu da optimizira svoje proizvode za brzi timski sport.

 

Što mogu kupiti?


Iako su Salming rukometne cipele još uvijek relativno nove, švedska marka ima veliko iskustvo u proizvodnji zatvorenih cipela. Salming rukometne cipele izuzetno su lagane, vrlo dobre stabilnosti i atraktivnog dizajna. Uz tehnički napredne rukometne cipele, u našoj Salming asortimanu naći ćete i odjeću i dodatke. Pravi ljubitelji švedskog sportskog brenda mogu se od glave do pete dotjerati Salmingovim proizvodima. Želimo vam puno zabave tijekom kupovine!

 

Kontakt i savjeti


Imate li pitanja o Rehband proizvodu, vašoj narudžbi ili biste željeli savjet za rukomet? - Tada se obratite našoj korisničkoj podršci. Možete nas kontaktirati telefonom i e-poštom. Što se tiče timskih narudžbi, naši stručnjaci iz odjela za timske sportove pravi su kontakt za vas. Radujemo se vašem zahtjevu!