Rehband rukometna internetska trgovina


Rukometna marka Rehband švedski je proizvođač proizvoda za sportsku medicinu, zavoja, kompresijske odjeće i štitnika za rukomet. Marka je osnovana u Stockholmu 1955. godine kao „Institutet för Bråckskador“, odnosno  „Institut za ozljede prijeloma“. U rukometu je marka Rehband najpoznatija po štitnicima za koljena i laktove. Rehband je dobavljač DHB-a, a time i svih njemačkih rukometnih reprezentacija od 2015. godine.

Otkrijte sada cijeli rukometni svijet Rehbanda lako na mreži na handballdirekt.de i dopustite da vas naša nadležna podrška savjetuje o odabiru proizvoda i veličina!


Odakle dolazi marka Rehband?


Rehband je švedski proizvođač proizvoda za sportsku medicinu sa sjedištem u Stockholmu. Rehband se izvorno specijalizirao za ozljede prepona i u tu svrhu proizvodio proizvode i pomagala za pacijente. Usredotočenjem na područje sportskih zavoja, posebno za dvoransku sportsku odbojku i rukomet, postignut je veliki rast. Osim sprječavanja ozljeda, Rehband proizvodi i proizvode koji su namijenjeni promicanju brže regeneracije nakon ozljede. Proizvodi impresioniraju svojom visokom kvalitetom i vrlo ugodnim prijanjanjem.

 

Linije proizvoda tvrtke Rehband?


Postoje Core, Basic i Compression serije. Core Line je Rehbandova visokotehnološka linija koja udovoljava najvišim zahtjevima sportaša. Zavoji, štitnici i steznici dostupni su za sve dijelove tijela. Obilježje linije Basic dobar je omjer cijene i performansi. Linija Compression uključuje funkcionalnu odjeću s vrlo dobrim omjerima kompresije koja podupire mišiće.

 

Koje Rehband proizvode možete kupiti u Handballdirektu?


U Handballdirektu sada lako možete kupiti internetske termo hlače, kompresijsku odjeću, steznike za koljena, potkoljenice,steznke za leđa,  gležanj i zaštitu zgloba.

 

Kontakt i savjeti


Imate li pitanja o Rehband proizvodu, vašoj narudžbi ili biste željeli savjet za rukomet? - Tada se obratite našoj korisničkoj podršci. Možete nas kontaktirati telefonom i e-poštom. Što se tiče timskih narudžbi, naši stručnjaci iz odjela za timske sportove pravi su kontakt za vas. Radujemo se vašem zahtjevu!