Puma internetska trgovina rukometom


Puma je specijalist za timske sportove i impresionira visokokvalitetnim kolekcijama timova i inovativnim tehnologijama u rukometu. Iznad svega, nova kampanja "Zauvijek brže" ima za cilj dovesti Pumu naprijed u rukometu. U našoj trgovini naći ćete izbor Puma odjeće i rukometnih cipela.

Zbog razlika u mišljenjima s bratom Adolfom Dasslerom, Rudi Dassler osnovao je suparničku tvrtku Puma u Herzogenaurachu 1948. godine. Nakon što se Puma u ranim godinama specijalizirala za proizvodnju sportske obuće, proizvodnja odjeće započela je 1960. U međuvremenu, modna i odjeća za odmor iz Pume međunarodno je popularna, a tvrtka je jedan od najvećih svjetskih proizvođača sportske opreme, uz Adidas i Nike.


Puma u Handballdirektu


U našoj internetskoj trgovini nudimo vam asortiman proizvoda Puma po mjeri rukometaša. Uz razne timske kolekcije za savršen izgled dana, u našem asortimanu uglavnom imamo rukometne patike Puma. To prije svega uvjeravaju uloškom pete koji vraća energiju, mekanim gornjim materijalom i izvrsnom stabilnošću na podu dvorane. Puma-ina iskustva u razvoju revolucionarnih tehnologija performansi posebno su uočljiva u proizvodnji elastičnih rukometnih cipela.

 

Puma timski sport - na dan utakmice ili za vrijeme treninga


Pa, vi i vaš tim želite ležeran izgled u dan utakmice, i izvan i izvan zapisa? Zatim se obratite našim sportskim stručnjacima za rukometne momčadi. Naš tim stoji uz vas riječima i djelima kada je u pitanju sastavljanje ujednačenog, ležernog i udobnog stila za dan igre. Puma dresovi su posebno impresivni zbog svojih visokokvalitetnih, vrhunskih funkcionalnih materijala, kao što su Prozračnost i ležeran izgled. Kako bi izgled bio savršen za vaš tim, ne bi trebalo nedostajati individualizirano stajanje. Dojmite konkurenciju čim stignete u dvoranu!

 

Kontakt i savjeti


Imate li pitanja o Puma proizvodu, vašoj narudžbi ili biste željeli savjet za rukomet? - Tada se obratite našoj korisničkoj podršci. Možete nas kontaktirati telefonom i e-poštom. Što se tiče timskih narudžbi, naši stručnjaci iz odjela za timske sportove pravi su kontakt za vas. Radujemo se vašem zahtjevu!