Puma rukometna internetska trgovina


Puma je specijalist za timske sportove i impresionira visokokvalitetnim kolekcijama za timove i inovativnim tehnologijama u rukometu. Iznad svega, nova kampanja "Zauvijek brže" ima za cilj dovesti Pumu u vrh rukometnog svijeta. U našoj trgovini naći ćete izbor Puma odjeće i rukometnih tenisica.

Zbog razlika u mišljenjima s bratom Adolfom Dasslerom, Rudi Dassler osnovao je suparničku tvrtku Puma u Herzogenaurachu 1948. godine. Nakon što se Puma u ranim godinama specijalizirala za proizvodnju sportske obuće, proizvodnja odjeće započela je 1960. U međuvremenu, Pumina odjeća postaje međunarodno popularna, a tvrtka je jedan od najvećih svjetskih proizvođača sportske opreme, uz Adidas i Nike.


Puma u Handballdirektu


U našoj internetskoj trgovini nudimo vam asortiman proizvoda Puma po mjeri rukometaša. Uz razne klupske kolekcije, u našem asortimanu uglavnom imamo rukometne tenisice Puma. Puma rukometne tenisice imaju ugodan uložak na peti, mekani gornji materijal i izvrsnu stabilnost na podlozi dvorane. Pumina iskustva u razvoju revolucionarnih tehnologija performansi posebno su uočljiva u proizvodnji elastičnih rukometnih tenisica.

 

Puma - na dan utakmice ili za vrijeme treninga


Vi i vaš tim želite ležeran izgled na dan utakmice ? Obratite našim sportskim stručnjacima za rukometne timove. Naš tim stoji uz vas riječima i djelima kada je u pitanju sastavljanje ujednačenog, ležernog i udobnog stila na dan utakmice. Puma dresovi su posebno impresivni zbog svojih visokokvalitetnih, vrhunskih funkcionalnih materijala, te ih krasi prozračnost i ležeran izgled. Kako bi izgled bio savršen za vaš tim, ne bi trebalo nedostajati ideja. Pometite konkurenciju svojim izborom odjeće čim stignete u dvoranu!

 

Kontakt i savjeti


Imate li pitanja o Puma proizvodu, vašoj narudžbi ili biste željeli savjet za rukomet? - Tada se obratite našoj korisničkoj podršci. Možete nas kontaktirati telefonom i e-poštom. Što se tiče timskih narudžbi, naši stručnjaci iz odjela za timske sportove pravi su kontakt za vas. Radujemo se vašem zahtjevu!