Internetska trgovina rastopljenog rukometa


Brend Molten tvrtka je za sportsku opremu sa sjedištem u Hirošimi u Japanu i najpoznatija je po izradi rukometnih lopti! Rukometna marka Molten osnovana je 1958. godine i neprestano razvija svoje inovativne tehnologije pod motom "Za pravu igru"!

U Handballdirektu ćete pronaći veliki izbor rukometnih lopti za odrasle i djecu u svim dobnim skupinama. Naravno, kod nas možete kupiti i odgovarajući pribor za kuglice, poput vrećica s kuglicama i zračnih pumpi. Samo prelistajte naš veliki rastopljeni svijet i lako naručite svoj rukometni pribor putem interneta!


Koje rukometne proizvode nudimo u tvrtki Molten?


Japanski proizvođač sportske opreme Molten specijalizirao se za proizvodnju lopti i dodataka za kuglice i u tome je pionir. Kvalitetna obrada lopti uvjerava sve dobne i izvedbene razrede. Tehničko savršenstvo rukometnih lopti također ima Na handballdirekt.de razlikujemo loptice za trening ili mečeve i takozvane metodske lopte. U odjeljku rukometnog pribora pronaći ćete sve što je povezano s loptama, taktičkim pločama i zviždaljkama.

 

Koja je rastaljena lopta prava za mene?


Veličina i opseg rukometa ovise o vašoj dobi, a time i dobnoj skupini u kojoj igrate. Ovdje smo za vas sastavili pregled:

Veličina 0 - Pogodno za dobnu skupinu 8-10 godina (D-omladina ili mlađa)
Veličina 1 - prikladna za dobnu skupinu 8-14 godina za djevojčice i 8-12 godina za dječake (ovo odgovara D&C mladima, D dječacima)
Veličina 2 - prikladno za dobnu skupinu 14+ za djevojčice i žene, 12-16 godina za dječake (to odgovara muškoj C & B mladosti)
Veličina 3 - pogodna je samo za muškarce i igra se iz A mladeži


Mogu li naručiti i veći broj rastaljenih kuglica?


Sretni smo što primamo narudžbe za cijeli tim. Najbolji način za to je nazvati našeg stručnjaka za timske sportove ili ga kontaktirati e-poštom. Sve detalje za kontakt možete pronaći ovdje!


Kontakt i savjeti


Imate li pitanja o topljenoj lopti, vašoj narudžbi ili biste željeli savjet za rukomet? - Tada se obratite našoj korisničkoj podršci. Možete nas kontaktirati telefonom i e-poštom. Što se tiče timskih narudžbi, naši stručnjaci iz odjela za timske sportove pravi su kontakt za vas. Radujemo se vašem zahtjevu!