Internetska rukometna trgovina - Molten


Brend Molten tvrtka je za sportsku opremu sa sjedištem u Hirošimi u Japanu i najpoznatija je po izradi rukometnih lopti! Rukometna marka Molten osnovana je 1958. godine i neprestano razvija svoje inovativne tehnologije pod motom "Za pravu igru"!

U Handballdirektu ćete pronaći veliki izbor rukometnih lopti za odrasle i djecu u svim dobnim skupinama. Naravno, kod nas možete kupiti i odgovarajući pribor za lopte, poput vreća za lopte i zračnih pumpi. Samo prelistajte našu veliku Molten ponudu i lako naručite svoju rukometnu opremu putem interneta!


Koje rukometne proizvode nudimo u tvrtki Molten?


Japanski proizvođač sportske opreme Molten specijalizirao se za proizvodnju lopti i dodataka za lopte. Kvalitetna obrada lopti uvjerava sve dobne i izvedbene razrede. Na handballdirekt.hr nudimo lopte za trening ili utakmice, a u  odjeljku rukometnog pribora pronaći ćete sve što je povezano s loptama, taktičkim pločama i zviždaljkama.

 

Koja je Molten lopta prava za mene?


Veličina i opseg lopte ovise o vašoj dobi, a time i dobnoj skupini u kojoj igrate. Ovdje smo za vas sastavili pregled:

Veličina 0 - Pogodno za dobnu skupinu 8-10 godina 
Veličina 1 - prikladna za dobnu skupinu 8-14 godina za djevojčice i 8-12 godina za dječake 
Veličina 2 - prikladno za dobnu skupinu 14+ za djevojčice i žene, 12-16 godina za dječake
Veličina 3 - pogodna je samo za seniore 
Mogu li naručiti i veći broj Molten lopti?


Sretni smo što primamo narudžbe za cijeli tim. Najbolji način za to je nazvati našeg stručnjaka za timske sportove ili ga kontaktirati e-poštom. Sve detalje za kontakt možete pronaći ovdje!


Kontakt i savjeti


Imate li pitanja o topljenoj lopti, vašoj narudžbi ili biste željeli savjet za rukomet? - Tada se obratite našoj korisničkoj podršci. Možete nas kontaktirati telefonom i e-poštom. Što se tiče timskih narudžbi, naši stručnjaci iz odjela za timske sportove pravi su kontakt za vas. Radujemo se vašem zahtjevu!