Mizuno rukometna internetska trgovina


Do prije nekoliko godina Mizuno je bio prilično nepoznat brend u Njemačkoj, ali sada sve više i više igrača rukometne Bundeslige nosi tenisicu ovog proizvođača. Sigurni smo: svake sezone bit će ih sve više. Mizuno impresionira svojim modernim dizajnom i visokom kvalitetom.

Proizvođač sportske opreme Mizuno jedna je od tradicionalnih marki u sportskoj industriji. 1906. godine tvrtka osnovana u Japanu počela je prodavati uvozne rukavice za bejzbol. Tijekom godina asortiman proizvoda proširen je tako da se sada, između ostalog, proizvode visokokvalitetna oprema i obuća za golf, trčanje, bejzbol, odbojku i rukomet.


Koje rukometne proizvode Mizuno možete kupiti?


Mizuno u svojoj ponudi nudi sve. Od tenisica do visokokvalitetnog tekstila, Mizuno nudi sve što rukometno srce želi. Proizvođač sportske opreme pridaje veliku važnost ekološki prihvatljivoj proizvodnji svojih proizvoda.

 

Posebnosti wave tehnologije u rukometnim tenisicama


Mizuno Wave tehnologija provjereni je i sustav amortizacije koji nudi stabilnost i amortizaciju čak i pod ekstremno velikim opterećenjima ili pri brzoj promjeni smjera. Takozvana wave ploča ugrađena je u potplat tenisice i kontrolira amortizaciju pri slijetanju. Tehnologija također podržava i prirodni položaj gležnja. Tehnologija wave ugrađena je u sve Mizuno rukometne cipele.


Koje su Mizuno tenisice pogodne za rukomet?


U handballdirektu imate ogroman izbor Mizuno tenisica. Neki od modela posebno su dizajnirani za rukomet, kao npr Wave Mirage ili Wave Stealth. No, kolekcije Wave Lightning i Wave Momentum također su popularne u rukometu, čak iako su modeli podrijetlom iz odbojke.

 

Kontakt i savjeti


Imate li pitanja o Mizuno proizvodu, vašoj narudžbi ili biste željeli savjet za rukomet? - Tada se obratite našoj korisničkoj podršci. Možete nas kontaktirati telefonom i e-poštom. Što se tiče timskih narudžbi, naši stručnjaci iz odjela za timske sportove pravi su kontakt za vas. Radujemo se vašem zahtjevu!