Mizuno rukometna internetska trgovina


Prije nekoliko godina Mizuno je još uvijek bio prilično nepoznat brend u Njemačkoj, ali sada sve više i više igrača rukometne Bundeslige nosi cipele proizvođača. Sigurni smo: svake sezone bit će ih više. Mizuno impresionira svojim modernim dizajnom i visokom kvalitetom.

Proizvođač sportske opreme Mizuno jedna je od tradicionalnih marki u sportskoj industriji. 1906. godine tvrtka osnovana u Japanu počela je prodavati uvozne rukavice za bejzbol. Tijekom godina asortiman proizvoda proširen je tako da se sada, između ostalog, proizvode visokokvalitetna oprema i obuća za golf, trčanje, bejzbol, odbojku i rukomet.


Kakve rukometne proizvode Mizuno može kupiti?


Mizuno u svom dometu ne ostavlja ništa za poželjeti. Od cipela do visokokvalitetnog tekstila, Mizuno nudi sve što rukometno srce želi. Proizvođač sportske opreme pridaje veliku važnost ekološki prihvatljivoj proizvodnji svojih proizvoda.

 

Posebnosti valne tehnologije u rukometnim cipelama


Mizunova Wave tehnologija provjereni je i prigušeni sustav prigušivanja koji nudi stabilnost i prigušivanje čak i pod ekstremno velikim opterećenjima ili pri brzoj promjeni smjera. Takozvana valovna ploča ugrađena je u potplat cipele i kontrolira amortizaciju pri slijetanju. Tehnologija također podržava ponašanje skakanja i prirodni položaj gležnja. Tehnologija valova ugrađena je u sve Mizuno rukometne cipele.


Koje su zatvorene cipele Mizuno pogodne za rukomet?


U handballdirektu imate ogroman izbor Mizuno zatvorenih cipela. Neki od modela posebno su dizajnirani za rukomet, kao npr Wage Mirage ili Wave Stealth. No, kolekcije Wave Lightning i Wave Momentum također su popularne u rukometu, čak iako modeli podrijetlom iz odbojke.

 

Kontakt i savjeti


Imate li pitanja o Mizuno proizvodu, vašoj narudžbi ili biste željeli savjet za rukomet? - Tada se obratite našoj korisničkoj podršci. Možete nas kontaktirati telefonom i e-poštom. Što se tiče timskih narudžbi, naši stručnjaci iz odjela za timske sportove pravi su kontakt za vas. Radujemo se vašem zahtjevu!