Internetska trgovina Mc David za rukometaše


McDavidovi zavoji i zaštitnici pružaju maksimalnu zaštitu, posebno za zahtjevne sportove kao što je rukomet. Paleta proizvoda tvrtke uključuje steznike za rame, leđa, lakat, zglob, gležanj, koljeno i bedro. Proizvođač koristi više od 30 godina iskustva u razvoju sportskih medicinskih pomagala te nas zajedno sa braćom Karabatić vjerava u McDavid kao vjerodostojnu marku u rukometnom svijetu.

U Handballdirektu sada možete lako naručiti štitnike i steznike marke McDavid putem interneta te ih mi dostavljamo u vaš dom! Naše obučeno osoblje rado će vam pomoći u bilo kakvim pitanjima o proizvodima ili nedoumicama u izboru veličine!


McDavid i rukomet


McDavid proizvodi idealni su za sve sportove u zatvorenom (rukomet, odbojka i košarka). Štitnici za laktove i koljena posebno štite kožu sportaša od ogrebotina koje se mogu pojaviti pri klizanju po podu dvorane. Neopren u zavojima pruža kompresiju, toplinu i potporu. Osim toga, proizvodi su dizajnirani da odgovaraju i desno i lijevo.

 

McDavidova patentirana HEX zaštitna podloga


HEX tehnologija visokokvalitetna je obloga od pjene koja je povezana s tkaninom tekstila. Takozvana zatvorena pjena je materijal otporan na tekućinu koji se izreže u male pjenaste šesterokute i zatim ponovno lijepi. To osigurava najbolju moguću zaštitu na mjestima gdje se očekuje veći pritisak i osigurava dugovječnost materijala.

 

McDavid i kompresija


Zbog različitih stupnjeva kompresije brojnih McDavidovih rukometnih proizvoda vrši se pritisak na nogu i ruku. Ova graduirana napetost potiče bolju cirkulaciju krvi, omogućuje brži transport kisika i bolju opskrbu mišića kisikom. McDavid TARGETED KOMPRESSION  proizvodi omogućuju bolje performanse i manje umora u tijekom aktivnosti

McDavid u Handballdirektu


U Handballdirektu možete lako naručiti svoju rukometnu odjeću za igrače i vratare, funkcionalno odjeću za ispod dresova, kao i rukometne štitnike i steznike putem interneta!

 

Kontakt i savjeti


Imate li pitanja o  Mc David proizvodima, vašoj narudžbi ili želite savjet za rukomet? - Tada se obratite našoj korisničkoj podršci. Možete nas kontaktirati telefonom i e-poštom. Što se tiče timskih narudžbi, naši stručnjaci iz odjela za timske sportove pravi su kontakt za vas. Radujemo se vašem zahtjevu!