Internetska trgovina Mc David za rukometaše


McDavidovi zavoji i zaštitnici pružaju maksimalnu zaštitu, posebno za fizički rukometni sport. Paleta proizvoda tvrtke uključuje zaštitnike za rame, leđa, lakat, zglob, gležanj, tele, koljeno i bedro. Proizvođač koristi više od 30 godina iskustva u razvoju sportskih lijekova i uvjerava s braćom Karabatić kao vjerodostojnu marku u rukometnom sportu.

U Handballdirektu sada možete lako naručiti zavoje i zaštitnike od McDavida putem interneta i dostaviti ih vašem domu! Naše obučeno osoblje rado će vam pomoći u bilo kakvim pitanjima o proizvodima ili izboru veličine!


McDavid i rukomet


McDavid proizvodi idealni su za sve sportove u zatvorenom (rukomet, odbojka i košarka). Štitnici za laktove i koljena posebno štite kožu sportaša od ogrebotina koje se mogu pojaviti pri klizanju po podu dvorane. Neopren u zavojima pruža kompresiju, toplinu i potporu. Osim toga, škune su dizajnirane da stanu i desno i lijevo.

 

McDavidova patentirana HEX zaštitna podloga


HEX tehnologija visokokvalitetna je obloga od pjene koja je povezana s tkaninom tekstila. Takozvana zatvorena pjena je materijal otporan na tekućinu koji se izreže u male pjenaste šesterokute i zatim ponovno lijepi. To osigurava najbolju moguću zaštitu na mjestima gdje se očekuje veći pritisak i osigurava dugovječnost materijala.

 

McDavid i kompresija


Zbog različitih stupnjeva kompresije brojnih McDavidovih rukometnih proizvoda vrši se pritisak na nogu ruke koja postaje slabija prema tijelu. Ova graduirana napetost potiče bolju cirkulaciju krvi, omogućuje brži transport kisika i bolju opskrbu mišića kisikom. Dno crta je da McDavid CILJNI KOMPRESION proizvodi omogućuju bolje performanse i manje umora u rukometu.

 

McDavid iz Handballdirekta


U Handballdirektu možete lako naručiti svoju rukometnu i vratarsku odjeću, funkcionalno i sportsko donje rublje, kao i rukometne jastučiće i zavoje putem interneta!

 

Kontakt i savjeti


Imate li pitanja o proizvodu Rehband Mc David, vašoj narudžbi ili želite savjet za rukomet? - Tada se obratite našoj korisničkoj podršci. Možete nas kontaktirati telefonom i e-poštom. Što se tiče timskih narudžbi, naši stručnjaci iz odjela za timske sportove pravi su kontakt za vas. Radujemo se vašem zahtjevu!