Kempa internetska trgovina za rukometaše


Kempa i rukomet, zapravo su dva sinonima, jer je Kempa jedina marka koja se specijalizirala isključivo za prodaju rukometnih potrepština. Ime marke je izvedeno iz imena  bivšeg rukometaša po imenu  Bernhard Kempa, također izumitelj Kempa trika.

Zbog potpune specijalizacije za rukomet, tekstil, obuća i dodaci precizno su prilagođeni potrebama ljubitelja rukometa. Kempa i Michelin razvili su nove potplate za tenisice izrađene od posebne gumene smjese koje bi trebale povećati otpornost na habanje i statičko trenje.

Na handballdirektu možete lako pronaći čitav asortiman Kempe! Otkrijte nove kolekcije ili pronađite povoljne ponude u našoj Kempa  RASPRODAJI.


Što Kempa može kupiti?


Kempa je poznata i izuzetno popularna marka u rukometu - i gotovo obavezna za svakog rukometaša. Specijalizirajući se za rukomet, Kempa je postala sastavni dio scene i postavlja nove trendove i inovacije u sektoru tekstila i obuće.

Možete se odjenuti od glave do pete Kempom, a također i opremom za trening kao što su rukometne lopte ili torbe. Kempa postiže posebno dobre rezultate na području tekstila i obuće u raznim kolekcijama, pa je tako dostupna odjeća u svim veličinama, bojama ili kroju.

 

Kempa rukometne lopte


Osim sportskog tekstila, Kempa je poznata i po rukometnim loptama. Bilo za odrasle ili djecu, rukometne lopte Kempa dostupne su u različitim veličinama. Prikladno za svaku dob u svi veličinama ! Pogledajte i otkrijte veliki izbor Kempa lopti!

Kempa rukometne tenisice


Jedna stvar ne smije nedostajati rukometu, a to je dobra rukometna tenisica! Zajedno s proizvođačem guma Michelin, Kempa je dizajnirala poseban potplat koji pruža nenadmašno prianjanje na podu dvorane. Osim stabilnih modela, pronaći ćete i super lagane rukometne tenisice, kao što su kolekcija Wing Lite. Pogledaj!


Kontakt i savjeti


Imate li pitanja o Kempa proizvodu, vašoj narudžbi ili biste željeli savjet za rukomet? - Tada se obratite našoj korisničkoj podršci. Možete nas kontaktirati telefonom i e-poštom. Što se tiče timskih narudžbi, naši stručnjaci iz odjela za timske sportove pravi su kontakt za vas. Radujemo se vašem zahtjevu!