Kempa internetska trgovina za rukometaše


Kempa i rukomet, zapravo dva sinonima, jer je Kempa jedina marka koja se specijalizirala isključivo za prodaju rukometnih potrepština. Ime marke je bivši rukometaš Bernhard Kempa, također izumitelj Kempa trika.

Zbog pune specijalizacije u rukometu, tekstil, obuća i dodaci precizno su prilagođeni potrebama ljubitelja rukometa. Kempa i Michelin razvili su nove potplate za cipele izrađene od posebne gumene smjese koje bi trebale povećati otpornost na habanje i statičko trenje.

Na handballdirektu možete lako pronaći čitav svijet Kempe na mreži! Otkrijte nove kolekcije ili pronađite povoljne ponude u našoj KempaSALE.


Što Kempa može kupiti?


Kempa je poznata i izuzetno popularna marka u rukometu - i gotovo obavezna za svakog rukometaša. Specijalizirajući se za rukomet, Kempa je postala sastavni dio scene i postavlja nove trendove i inovacije u tekstilnom i obućarskom sektoru.

Možete se odjenuti od glave do pete Kempom, a također i opremom za trening kao što je Rukometne lopte ili torbe ne moraju se prebaciti na bilo koju drugu marku. Kempa postiže posebno dobre rezultate na području tekstila i obuće u raznim kolekcijama, tako da je dostupna prava odjeća za svaku veličinu, klupsku boju ili kroj.

 

Kempa rukometne lopte


Osim sportskog tekstila, Kempa je poznata i po rukometnim loptama. Bilo za odrasle ili djecu, rukometne lopte Kempa dostupne su u različitim veličinama. Prikladno za svaku dob i za svaki razred! Pogledajte i otkrijte veliki izbor Kempa kuglica!

 

Kempa rukometne cipele


Jedna stvar ne smije nedostajati rukometu, a to je prava rukometna cipela! Zajedno s proizvođačem guma Michelin, Kempa je dizajnirao poseban potplat koji pruža nenadmašno prianjanje na podu dvorane. Osim stabilnih modela, pronaći ćete i super lagane rukometne cipele, kao što su kolekcija Wing Lite. Pogledaj!


Kontakt i savjeti


Imate li pitanja o Kempa proizvodu, vašoj narudžbi ili biste željeli savjet za rukomet? - Tada se obratite našoj korisničkoj podršci. Možete nas kontaktirati telefonom i e-poštom. Što se tiče timskih narudžbi, naši stručnjaci iz odjela za timske sportove pravi su kontakt za vas. Radujemo se vašem zahtjevu!