Jako Teamsport - rukometna internetska trgovina


JAKO je prvi put registriran kao tvrtka 9. studenog 1989. godine. Ime su sačinjavale dvije rijeke u regiji Hohenlohe, tj. JAgst & KOcher! U početku je JAKO bio uglavnom zastupljen u nogometu, 1999. godine asortiman je proširen i prilagođen za druge sportove. Jako se prilično brzo popeo na vrh kao veliki sportski proizvođač na polju timskih sportova i trenutno nudi više od 300 proizvoda i više od 30 000 varijanti sportske odjeće. Timski duh ogleda se i u filozofiji tvrtke "Mi smo tim". Jako je sada zastupljen i u dvoranskim sportovima poput rukometa.

Jako je poznat po visokokvalitetnoj timskoj odjeći. Od rukometnih dresova i trenirki do opreme za trening, na handballdirektu možete pronaći sve što je rukometnom timu potrebno. Samo pogledajte!


Jako u Handballdirektu


Jako odjeća za trening i igru ​​također postaje sve popularnija u rukometu, a karakteriziraju je prije svega pojedinačni detalji i visokokvalitetni funkcionalni materijali posebno prozračani i ugodni za nošenje. Čak su i u profesionalnom području timovi iz 2. lige i Austrijskog rukometnog saveza uvjereni u kvalitetu marke. Sa do 12 različitih kombinacija boja, postoji prava kombinacija boja za svaki klub. U Handballdirektu nudimo vam široku paletu hlača, kratkih hlača, dresova i trenirki.

 

Kako mogu naručiti Jako Teamwear za svoj tim?


Slobodno nas kontaktirajte putem naših sportskih stručnjaka za rukometne timove kako biste dobili svoju individualnu ponudu za svoj tim. Ne koristite samo podršku 1A, već i brojne druge timske ponude. Rado ćemo vam poslati uzorke kako biste se mogli uvjeriti u kvalitetu Jako tekstila. Odjeća za trening ili utakmice također se može kupiti u našoj internoj tiskari.

 

Kontakt i savjeti


Imate li pitanja o Jako proizvodu, vašoj narudžbi ili biste željeli savjet za rukomet? - Tada se obratite našoj korisničkoj podršci. Možete nas kontaktirati telefonom i e-poštom. Što se tiče timskih narudžbi, naši stručnjaci iz odjela za timske sportove pravi su kontakt za vas. Radujemo se vašem zahtjevu!