Hummel - internetska trgovina za rukometaše


Iza rukometne marke hummel krije se danska tvrtka koja je poznata po sportskoj odjeći i rukometnim tenisicama, ali i po sportskom načinu života za odrasle i djecu. Albert Messmer razvio je prvu nogometnu obuću s klinovima i položio kamen temeljac zajedno sa svojim bratom Michaelom Ludwigom Messnerom 1923. godine.

hummel vuče korijene iz nogometa i rukometa, a karakteriziraju ga karakteristične hummelove kvačice. Od 2019. hummel je službeni sponzor Međunarodne rukometne federacije i bio je partner Rukometnog svjetskog prvenstva 2019. u Danskoj i Njemačkoj.


Rukometna marka hummel


Dok se proizvođač sportske opreme iz Danske nekad u potpunosti koncentrirao na segment nogometnog tržišta, Hummel se sada fokusira na rukomet. Od 2005. godine Hummel razvija vlastitu sportsku liniju.

Koje Hummel proizvode možete kupiti u Handballdirektu?


U našoj internetskoj trgovini nudimo razne kategorije proizvoda marke Hummel. Svaki rukometaš može se odijenuti od glave do pete s nama. Jednostavno putem interneta naručite svoje rukometne tenisice, hoodice, kratke hlače, trenirke, majice, čarape ili dresove već sada!

 

Hummel na tržištu ima različite kolekcije koje se mogu podijeliti na odjeću za slobodno vrijeme ili na sportske proizvode za treninge i timove. Ispod su kolekcije s kratkim i jasnim opisom.

Classic bee - Sportski. Ležerno. Super.
Core - Odličan omjer cijene i kvalitete.
Hummel Active - Rezerviran, ali moderan
Authentic charge - kolekcija timskih sportova do 2020


Kontakt i savjeti


Imate li pitanja o proizvodu Hummel, vašoj narudžbi ili biste željeli savjet za rukomet? - Tada se obratite našoj korisničkoj podršci. Možete nas kontaktirati telefonom i e-poštom. Što se tiče timskih narudžbi, naši stručnjaci iz odjela za timske sportove pravi su kontakt za vas. Radujemo se vašem zahtjevu!