Hummel - internetska trgovina za rukometaše


Iza rukometne marke hummel krije se danska tvrtka koja je poznata po sportskoj odjeći i rukometnim cipelama, ali i po sportskom načinu života za odrasle i djecu. Albert Messmer razvio je prvu nogometnu cipelu s klinovima i položio kamen temeljac zajedno sa svojim bratom Michaelom Ludwigom Messnerom 1923. godine.

hummel vuče korijene iz nogometa i rukometa, a karakteriziraju ga karakteristični hummelovi kutovi. Od 2019. hummel je službeni sponzor Međunarodne rukometne federacije i bio je suradnički partner Rukometnog svjetskog kupa 2019. u Danskoj i Njemačkoj.


Rukometna marka hummel


Dok se proizvođač sportske opreme iz Danske nekad u potpunosti koncentrirao na segment nogometnog tržišta, Hummel se sada fokusira na rukometni sport. Od 2005. godine Hummel razvija vlastitu sportsku modnu liniju sa svježim stilovima dokolice.

 

Koje Hummel proizvode možete kupiti izravno od rukometa?


U našoj internetskoj trgovini nosimo razne kategorije proizvoda marke hummel. Svaki rukometaš može se odijevati od glave do pete s nama. Jednostavno putem interneta naručite svoje rukometne cipele, kapuljače, kratke hlače, kratke hlače, trenirke, trenirke, trenirke, majice, čarape, dresove ili osnovni sloj već sada!

 

Hummel na tržištu ima različite kolekcije koje se mogu podijeliti na modu za slobodno vrijeme ili na timske sportske proizvode. Ispod su kolekcije s kratkim i jasnim opisom.

Klasična pčela - sportska. Ležerno. Super.
Jezgra - velika vrijednost za novac
Hummel Active - rezerviran, ali moderan
Autentični naboj - kolekcija timskih sportova do 2020


Kontakt i savjeti


Imate li pitanja o proizvodu Hummel, vašoj narudžbi ili biste željeli savjet za rukomet? - Tada se obratite našoj korisničkoj podršci. Možete nas kontaktirati telefonom i e-poštom. Što se tiče timskih narudžbi, naši stručnjaci iz odjela za timske sportove pravi su kontakt za vas. Radujemo se vašem zahtjevu!