Rukometna internetska trgovina marke Craft


Sportska marka Craft razvija i proizvodi visokokvalitetnu funkcionalnu odjeću od 1977. godine, a svoje podrijetlo ima u sportovima izdržljivosti kao što su trčanje, biciklizam, skijanje i skijaško trčanje. 2018. švedska marka CRAFT po prvi je put u svoj asortiman proizvoda dodala kolekciju timskih sportova, a sada započinje i sa dvoranskim sportovima poput rukometa.

Uz funkcionalno sportsko donje rublje i rukometne dresove, na handballdirektu ćete pronaći i brojne dodatke poput sportskih torbi i opreme za trening! Samo prelistajte našu rukometnu trgovinu i lako naručite svoju rukometnu opremu od kuće!


Kako je nastao Craft?


Švedska sportska marka Craft proizvodi funkcionalnu sportsku odjeću  od 1977. godine i razvila je troslojni princip, koji je bio kamen temeljac za daljnji razvoj moderne funkcionalne odjeće. Paleta proizvoda Craft neprestano raste tijekom posljednjih nekoliko godina. Osnovni sportovi marke Craft su skijaško trčanje, biciklizam i trčanje; Craft tek od 2018. razvija kolekcije timskih sportova. Kolekcije timskih sportova mogu se koristiti u svim timskim sportovima pa je stoga Craft zastupljen i u rukometu.

 

Kako mogu naručiti Craft dresove za svoj tim?


Timske narudžbe uvijek bi trebale ići izravno našim stručnjacima za prodaju. Pomoći će vama i vašem timu da odaberete pravu kolekciju, boju i veličinu. Vaši novi Craft dresovi također mogu biti isporučeni s otisnutim logotipom kluba, logotipom sponzora, nazivom kluba, brojevima ili inicijalima igrača.

 

Kontakt i savjeti


Imate li pitanja o Craft proizvodima, svojoj narudžbi ili biste željeli savjet za rukomet? - Tada se obratite našoj korisničkoj podršci. Možete nas kontaktirati telefonom i e-poštom. Što se tiče timskih narudžbi, naši stručnjaci iz odjela za timske sportove pravi su kontakt za vas. Radujemo se vašem zahtjevu!