Bauerfeind zavoji za rukometaše


Bauerfeind AG poznat je po proizvodnji visokokvalitetnih sportskih nosača koji su dostupni za koljeno, gležanj, lakat ili leđa. Uz prevenciju i rehabilitaciju sportskih ozljeda, kompresijski učinak zavoja podržava transport kisika. Povećani transport kisika povećava performanse mišića, a time i performanse rukometaša.

Bauerfeind se od male obiteljske tvrtke razvio u međunarodnu tvrtku u proizvodnji medicinskih pomagala. Bauerfeind AG osnovao je Bruno Bauerfeind u Njemačkoj 1929. godine, a započeo je kao tvrtka za pletenje gume. Bauerfeind je uključen u lokalne i regionalne sportske događaje.


Koji su Bauerfeindovi proizvodi pogodni za rukomet?


Rukomet je jedan od najdinamičnijih sportova. Bauerfeind zavoji nude optimalnu potporu kako bi vaše tijelo moglo savršeno raditi na najvišoj razini. Svi zavoji su ultra lagani zahvaljujući tehnologiji 3D Airknit i savršeno se prilagođavaju obliku tijela. Tehnologija podržava izmjenu vlage i sprječava pregrijavanje.

Zavoji za gležanj odlikuju se tehnologijom lijepljenja. Podesivi ravni remen posebno podržava i stabilizira zglob. Oslonci za koljena također uvjeravaju Omega jastučićima i posebnom tehnologijom držanja. Jastučić sigurno postavlja čep koljena u njegov izvorni položaj i osigurava optimalnu raspodjelu sile u zglobu koljena. Tehnologija hvatanja osigurava sigurno i precizno postavljanje zavoja kako ne bi ometala kretanje. U slučaju zavoja za lakat, dvostruki jastučić i spomenuta tehnologija hvatanja osiguravaju optimalnu potporu na udu.

 

Bauerfeind zavoji u Handballdirektu


U Handballdirektu možete kupiti sljedeće proizvode od Bauerfeinda: zavoji za gležanj, teleći zavoj, zavoji za koljena, zavoji za bedra, zavoji za leđa, rukavi za ruke, zavoji za zglobove, zavoji za laktove i još mnogo toga!

 

Posebnost sportske kompresije tvrtke Bauerfeind


Tehnologija medicinske kompresije iz tvrtke Bauerfeind visoko je elastična i izuzetno tanka pletena tkanina izrađena od mikro vlakana. Pruža učinkovitu kompresiju i potiče cirkulaciju krvi, što dovodi do povećanog transporta kisika. To zauzvrat sprječava grčeve i bolne mišiće. Kompresija Bauerfeind podržava regeneraciju nakon naporne utakmice na najvišoj razini i sprječava simptome umora.

 

Kontakt i savjeti


Imate li pitanja o zavoju Bauerfeind, vašoj narudžbi ili želite savjet za rukomet? - Tada se obratite našoj korisničkoj podršci. Možete nas kontaktirati telefonom i e-poštom. Što se tiče timskih narudžbi, naši stručnjaci iz odjela za timske sportove pravi su kontakt za vas. Radujemo se vašem zahtjevu!