Bauerfeind zavoji za rukometaše


Bauerfeind AG poznat je po proizvodnji visokokvalitetnih sportskih steznika i štitnika  koji su dostupni za koljeno, gležanj, lakat ili leđa. Uz prevenciju i rehabilitaciju sportskih ozljeda, kompresijski učinak steznika poboljšava  transport kisika. Povećani transport kisika povećava performanse mišića, a time i performanse rukometaša.

Bauerfeind se od male obiteljske tvrtke razvio u međunarodnu tvrtku u proizvodnji medicinskih pomagala. Bauerfeind AG osnovao je Bruno Bauerfeind u Njemačkoj 1929. godine, a započeo je kao tvrtka za proizvodnju gume. Bauerfeind je uključen u lokalne i regionalne sportske događaje.


Koji su Bauerfeindovi proizvodi pogodni za rukomet?


Rukomet je jedan od najdinamičnijih sportova. Bauerfeind steznici nude optimalnu potporu kako bi vaše tijelo moglo savršeno raditi na najvišoj razini. Svi steznici su ultra lagani zahvaljujući tehnologiji 3D Airknit i savršeno se prilagođavaju obliku tijela. Tehnologija podržava izmjenu vlage i sprječava pregrijavanje.

Steznicii za gležanj odlikuju se tehnologijom lijepljenja. Podesivi ravni remen posebno podržava i stabilizira zglob. Štitnici za koljena također oduševljavaju Omega jastučićima i posebnom tehnologijom držanja. Jastučić sigurno postavlja koljeno u izvorni položaj i osigurava optimalnu raspodjelu sile u zglobu koljena. Tehnologija hvatanja osigurava sigurno i precizno postavljanje steznika kako ne bi ometala kretanje. U slučaju steznika za lakat, dvostruki jastučić i spomenuta tehnologija hvatanja osiguravaju optimalnu potporu za lakat.

Bauerfeind steznici u Handballdirektu


U Handballdirektu možete kupiti sljedeće proizvode od Bauerfeinda: steznici za gležanj, steznici za koljena, steznici za bedra, stezici za leđa, rukavi za ruke, steznici za zglobove, steznici za laktove i još mnogo toga!

 

Posebnosti kompresije tvrtke Bauerfeind


Tehnologija medicinske kompresije iz tvrtke Bauerfeind visoko je elastična i izuzetno tanka pletena tkanina izrađena od mikro vlakana. Pruža učinkovitu kompresiju i potiče cirkulaciju krvi, što dovodi do povećanog transporta kisika. To zauzvrat sprječava grčeve i bolne mišiće. Kompresija Bauerfeind podržava regeneraciju nakon naporne utakmice na najvišoj razini i sprječava simptome umora.

 

Kontakt i savjeti


Imate li pitanja o zavoju Bauerfeind, vašoj narudžbi ili želite savjet za rukomet? - Tada se obratite našoj korisničkoj podršci. Možete nas kontaktirati telefonom i e-poštom. Što se tiče timskih narudžbi, naši stručnjaci iz odjela za timske sportove pravi su kontakt za vas. Radujemo se vašem zahtjevu!