Asics internetska trgovina rukometnih cipela


Asics nadahnjuje rukometni svijet prije svega svojim naprednim tehnologijama u potplatu rukometne cipele. Cilj je pružiti sportašu najbolju moguću potporu i odgoditi fazu umora gubitkom energije. Uz vrlo složen razvoj novih tehnologija, asics se također zalaže za sportsku i rekreacijsku odjeću izrađenu od laganog materijala s visokom udobnošću nošenja.

Asics je japanski sportski brend koji je nastao spajanjem dviju tvrtki 1977. godine. Naziv tvrtke izveden je iz latinske izreke Anima Sana In Corpore Sano, što znači "zdrava duša u zdravom tijelu". Vjerni korporacijskoj filozofiji, Asics se prvenstveno fokusira na razvoj visokokvalitetnih sportskih i rekreacijskih cipela s najvišim tehničkim zahtjevima.


Koje rukometne proizvode može kupiti asics?


Japanska sportska marka ima sve što rukometno srce želi - od lagane funkcionalne majice za vruće dane treninga do savršeno prikladne rukometne cipele. Slobodno pregledavajte naše asics proizvode kako biste upoznali raznolikost marke.

 

Što je tehnologija Trustic System u asics cipeli?


Posebnost tehnologije Trusstic sustava je što je to jednodijelni sustav koji se obrađuje u potplatu rukometne cipele. Podržava funkciju ljudske plantarne tetive koja se nalazi ispod svoda stopala i uključena je u njegovo održavanje. Sprječava nogu da se ravno odmara pri kretanju i stoga je izložena najvećim silama. Sustav energiju gradi kroz napetost i kontrolirano je oslobađa kad se stvori dojam. Osigurava snažan prijelaz iz stajanja u fazu udarca. Rukometaš dobiva veći pogon tijekom trčanja i brže se umara.

 

Flyte Foam vs. Gel amortizacija, koja je tehnologija amortizacije u Asics rukometnim cipelama?


Marka Asics uglavnom je povezana s ublažavanjem gela, jer klasični Asics gel jastuci već godinama osiguravaju meko slijetanje u rukomet i tenisice. No, nedavno je Asics razvio potpuno novu tehnologiju jastuka, takozvanu Flyte Foam (skraćeno FF). Flyte Foam je pjena za ublažavanje koja je s jedne strane super lagana, a s druge strane prolazi kroz cijeli potplat. Biofibre omogućuju izuzetno učinkovito jastučenje i pružaju dug vijek trajanja.

 

Kontakt i savjeti


Imate li pitanja o Asicsovom proizvodu, vašoj narudžbi ili biste željeli savjet za rukomet? - Tada se obratite našoj korisničkoj podršci. Možete nas kontaktirati telefonom i e-poštom. Što se tiče timskih narudžbi, naši stručnjaci iz odjela za timske sportove pravi su kontakt za vas. Radujemo se vašem zahtjevu!