Asics internetska trgovina rukometnih cipela


Asics nadahnjuje rukometni svijet prije svega svojim naprednim tehnologijama u potplatu rukometne tenisice. Cilj je pružiti sportašu najbolju moguću potporu i odgoditi fazu umora nepotrebnim gubitkom energije. Uz vrlo složen razvoj novih tehnologija, asics se također zalaže za sportsku i rekreacijsku odjeću izrađenu od laganog materijala s visokom udobnošću nošenja.

Asics je japanski sportski brend koji je nastao spajanjem dviju tvrtki 1977. godine. Naziv tvrtke izveden je iz latinske izreke Anima Sana In Corpore Sano, što znači "u zdravom tijelu zdrav duh". Vjerni korporacijskoj filozofiji, Asics se prvenstveno fokusira na razvoj visokokvalitetnih sportskih i rekreacijskih tenisica s najvišim tehničkim zahtjevima.


Koje rukometne Asics proizvode može kupiti ?


Japanska sportska marka ima sve što rukometno srce želi - od lagane funkcionalne majice za vruće dane treninga do savršeno prikladne rukometne tenisice. Slobodno pregledavajte naše Asics proizvode kako biste upoznali raznolikost marke.

 

Što je tehnologija Trustic System u Asics tenisici?


Posebnost tehnologije Trusstic sustava je jednodijelni sustav koji se obrađuje u potplatu rukometne cipele. Podržava funkciju ljudske plantarne tetive koja se nalazi ispod svoda stopala i uključena je u njegovo održavanje. Podržava stopalo tijekom aktivnosti jer je izloženo najvećim silama. Sustav energiju gradi kroz napetost i kontrolirano je oslobađa kada je to potrebno. Osigurava snažan prijelaz iz stajanja u fazu maksimalnog kretanja. Rukometaš dobiva veći pogon tijekom trčanja i manje se umara.

 

Flyte Foam vs. Gel amortizacija, koja je tehnologija amortizacije u Asics rukometnim tenisicama?


Marka Asics uglavnom je povezana s  amortizacijom, jer klasični Asics gel jastuci već godinama osiguravaju mekani doskok. No, nedavno je Asics razvio potpuno novu tehnologiju jastuka, takozvanu Flyte Foam (skraćeno FF). Flyte Foam je pjena za amortizaciju koja je s jedne strane super lagana, a s druge strane prolazi kroz cijeli potplat. Biofibre omogućuju izuzetno učinkovite jastučiće i pružaju dug vijek trajanja.

 

Kontakt i savjeti


Imate li pitanja o Asicsovom proizvodu, vašoj narudžbi ili biste željeli savjet za rukomet? - Tada se obratite našoj korisničkoj podršci. Možete nas kontaktirati telefonom i e-poštom. Što se tiče timskih narudžbi, naši stručnjaci iz odjela za timske sportove pravi su kontakt za vas. Radujemo se vašem zahtjevu!