adidas rukometna internetska trgovina


Njemački proizvođač sportske opreme adidas bavio se rukometom desetljećima. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i akumuliranom stručnom znanju, rukometne cipele i tekstil za trening optimalno su prilagođeni potrebama rukometaša.

Adidas u svom sadašnjem obliku, Adidas AG, osnovan je 1949. godine. Osnivač adidasa bavi se proizvodnjom sportske obuće od ranih 1920-ih. U rukometu se adidas usredotočio prvenstveno na upotrebu novih tehnoloških svojstava u rukometnim cipelama, kao što je potplat Boost ili Bounce.

Naručite svoje adidas rukometne proizvode lako putem Interneta kod nas u handballdirekt kući. Zabavite se pregledavajući!


Koje rukometne proizvode adidas može kupiti?


Sportska marka adidas ima široku paletu funkcionalnih sportskih tekstila. ClimaCool tehnologija posebno osigurava ugodan, hladan i suh osjećaj tijekom treninga. Rukometaši cijene varijacije kroja i udobnost različitih linija timskih sportova iz Adidasa. Adidas se posebno za rukomet specijalizirao za razvoj novih sustava jastuka u cipelama i posebno neklizajućim loptama. A ovdje možete pronaći rukometne cipele, sportsku odjeću, rukometne lopte i dodatke.

 

Koja je tehnologija Boost u adidasovoj rukometnoj cipeli?


Boost tehnologija vrlo je reaktivan sustav jastuka. U suradnji s BASF-om, adidas je pjenio čvrste granule i sabirao nastale energetske kapsule u srednji potplat. To podržava vaše performanse na terenu uz dodatni poticaj energije. Primjer rukometne cipele s tehnologijom Boost je Stabil X.

 

Koje su adidasove zatvorene cipele pogodne za igranje rukometa?


Na handballdirektu ćete pronaći brojne zatvorene cipele za rukometaše. Neki su modeli dizajnirani kao rukometne cipele, na pr. Counterblast, Stabil X ili vratarska cipela HB Spezial. Ostali modeli iz drugih dvoranskih sportova dokazali su se i etablirali u rukometu. Primjerice, kolekcija Crazyflight vuče korijene iz odbojke, ali jedna je od najpopularnijih brzih cipela među rukometašima. Adidasovi košarkaški modeli također su posebno pogodni za jednog ili drugog teškog igrača!

 

Kontakt i savjeti


Imate li pitanja o Adidasovom proizvodu, vašoj narudžbi ili biste željeli savjet za rukomet? - Tada se obratite našoj korisničkoj podršci. Možete nas kontaktirati telefonom i e-poštom. Što se tiče timskih narudžbi, naši stručnjaci iz odjela za timske sportove pravi su kontakt za vas. Radujemo se vašem zahtjevu!