adidas rukometna internetska trgovina


adidas se rukometom bavi već desetljećima. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stečenom stručnom znanju, rukometne tenisice i tekstil za trening optimalno su prilagođeni potrebama rukometaša.

adidas u svom sadašnjem obliku, adidas AG, osnovan je 1949. godine. Osnivač adidasa bavi se proizvodnjom sportske obuće od ranih 1920-ih. U rukometu se adidas usredotočio prvenstveno na upotrebu novih tehnoloških svojstava u rukometnim tenisicama kao što je potplat Boost ili Bounce.

Naručite svoje adidas rukometne proizvode lako putem Interneta kod nas u handballdirekt.hr trgovini. Zabavite se pregledavajući!


Koje rukometne proizvode adidas može kupiti?


Sportska marka adidas ima široku paletu funkcionalnog sportskog tekstila. ClimaCool tehnologija posebno osigurava ugodan, prozračan i suh osjećaj tijekom cijelog treninga. Rukometaši cijene kroj i udobnost različitih linija adidasove sportske opreme za timske sportove. adidas se posebno za rukomet specijalizirao za razvoj novih sustava jastučića u tenisicama i posebnim neklizajućim loptama. A ovdje možete pronaći rukometne tenisice, sportsku odjeću, rukometne lopte i osale dodatke.

 

Koja je Boost tehnologija u adidasovoj rukometnoj tenisici?


Boost tehnologija vrlo je reaktivan sustav jastučića. U suradnji s BASF-om, adidas je pjenio čvrste granule i sabirao nastale energetske kapsule u srednji potplat. To poboljšava vaše performanse na terenu uz dodatni poticaj energije kod pokreta. Primjer rukometne cipele s tehnologijom Boost je Stabil X.

 

Koje su adidasove tenisice pogodne za igranje rukometa?


Na handballdirektu ćete pronaći brojne tenisice za rukometaše. Neki su modeli dizajnirani kao rukometne tenisice, na pr. Counterblast, Stabil X ili vratarska cipela HB Spezial. Ostali modeli iz drugih dvoranskih sportova dokazali su se i etablirali u rukometu. Primjerice, kolekcija Crazyflight vuče korijene iz odbojke, ali je jedna od najpopularnijih tenisica među rukometašima. adidasovi košarkaški modeli također supogodni za jedan i drugi sport!

 

Kontakt i savjeti


Imate li pitanja o adidasovom proizvodu, vašoj narudžbi ili biste željeli savjet za rukomet? - Tada se obratite našoj korisničkoj podršci. Možete nas kontaktirati telefonom i e-poštom. Što se tiče timskih narudžbi, naši stručnjaci iz odjela za timske sportove pravi su kontakt za vas. Radujemo se vašem zahtjevu!