Internetska trgovina rukometa Erima


Erima je sportska marka rukometne momčadi i jedna od najstarijih tvrtki za sportsku opremu u Njemačkoj. Godine 1900. Remigius Wehrstein osnovao je zakladu za sportsku marku ERIMA s „prodajom odjeće za teretanu“. Tvrtku je preuzeo ERIch MAk 1936. godine i konačno nazvao po svom vlasniku 1951. godine.

Erimina rukometna odjeća posebno je prikladna za timsku opremu s rukometnim dresovima i trenirkama. Brojne kolekcije timova dostupne su u ženskim i muškim krojevima.

Erima je također poznata po proizvodnji rukometnih lopti. Zajedno sa švedskim trenerom rukometa i bivšim nacionalnim igračem Ljubomirom Vranješem, Erima je razvila rukomet koji je savršen za ruke male djece.


Koje rukometne proizvode Erima može kupiti?


Njemački proizvođač sportske opreme Erima veteran je u proizvodnji i opskrbi sportskih timova. Nakon što je natjecanje postajalo sve veće i veće, Erima se usredotočila na rubne sportove. Mnogi klubovi i timovi vole nositi marku u dvoranskom sportskom sektoru. Erima na tržištu ima nekoliko kolekcija, kao što su kockice Erima 5, Club 19000, Ferrara, Liga 2.0 ili Premium One.

Uglavnom imamo sljedeće kategorije proizvoda: rukometni dresovi, jakne, kapuljače, majice, kratke hlače, hlače, čarape

 

Po čemu je kolekcija Erima 5 Cube tako posebna?


Kolekcija Erima 5 Cube impresionira svojim zapanjujuće modernim dizajnom. Svi proizvodi iz kolekcije 5C su dvobojni s otiscima od 5 kockica u 3D optici u nagnutom sloju tik iznad škrinje. Kolekcija je dostupna u svim uobičajenim klupskim bojama i posebno je udobna. Proizvodi su izrađeni od laganog funkcionalnog materijala koji osigurava izvrsnu tjelesnu klimu. Kolekcija je dostupna za muškarce, žene i djecu. Vrhovi za žene su skrojeni.

 

Kontakt i savjeti


Imate li pitanja o Eriminom proizvodu, vašoj narudžbi ili biste željeli savjet za rukomet? - Tada se obratite našoj korisničkoj podršci. Možete nas kontaktirati telefonom i e-poštom. Što se tiče timskih narudžbi, naši stručnjaci iz odjela za timske sportove pravi su kontakt za vas. Radujemo se vašem zahtjevu!