Internetska rukometna trgovina Erima


Erima je sportska marka rukometne opreme i jedna od najstarijih tvrtki za sportsku opremu u Njemačkoj. Godine 1900. Remigius Wehrstein osnovao je zakladu za sportsku marku ERIMA s „prodajom odjeće za teretanu“. Tvrtku je preuzeo ERIch MAk 1936. godine i konačno nazvao po svom vlasniku 1951. godine.

Erimina rukometna odjeća posebno je prikladna za klubsku opremu sa svojim rukometnim dresovima i trenirkama. Brojne kolekcije za timove dostupne su u ženskim i muškim krojevima.

Erima je također poznata po proizvodnji rukometnih lopti. Zajedno sa švedskim trenerom rukometa i bivšim nacionalnim igračem Ljubomirom Vranješem, Erima je razvila loptu koja je savršena za ruke malih rukometaša i rukometašica.


Koje rukometne proizvode Erima može kupiti?


Njemački proizvođač sportske opreme Erima veteran je u proizvodnji i opskrbi sportskih timova. Nakon što je natjecanje postajalo sve veće i veće, Erima se usredotočila na rubne sportove. Mnogi klubovi i timovi vole nositi marku u dvoranskom sportskom sektoru. Erima na tržištu ima nekoliko kolekcija, kao što su Erima 5, Club 19000, Ferrara, Liga 2.0 ili Premium One.

Uglavnom imamo sljedeće kategorije proizvoda: rukometni dresovi, jakne, hoodice, majice, kratke hlače, hlače, čarape

 

Po čemu je kolekcija Erima 5 Cube tako posebna?


Kolekcija Erima 5 Cube impresionira svojim zapanjujuće modernim dizajnom. Svi proizvodi iz kolekcije 5C su dvobojni s otiscima od 5 kockica u 3D optici u nagnutom sloju. Kolekcija je dostupna u svim uobičajenim klupskim bojama i posebno je udobna. Proizvodi su izrađeni od laganog funkcionalnog materijala koji osigurava izvrsnu tjelesnu temperaturu. Kolekcija je dostupna za muškarce, žene i djecu. 

Kontakt i savjeti


Imate li pitanja o Eriminom proizvodu, vašoj narudžbi ili biste željeli savjet za rukomet? - Tada se obratite našoj korisničkoj podršci. Možete nas kontaktirati telefonom i e-poštom. Što se tiče timskih narudžbi, naši stručnjaci iz odjela za timske sportove pravi su kontakt za vas. Radujemo se vašem zahtjevu!